Uitdagend onderwijs> VU is verder kijken
Uitdagend onderwijs

FEWEB verzorgt uitdagend en prikkelend onderwijs. Bachelorstudenten worden opgeleid voor doorstroom naar een masteropleiding of participatie op de arbeidsmarkt, masterstudenten voor een interessante baan in het bedrijfsleven of voor een academische carrière. Professionals verdiepen hun academische kennis in een van de vele Postgraduate opleidingen.

Sluiten Uitdagend onderwijs
Excellent onderzoek> VU is verder kijken
Excellent onderzoek

De onderzoeksprogramma’s van de Faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde zijn van internationaal vooraanstaand niveau. De excellentie is af te meten aan het grote aantal publicaties en citaties. Onderzoekers van de faculteit ontvangen met grote regelmaat Scientific Awards.

Sluiten Excellent onderzoek
Tinbergen Institute> VU is verder kijken
Tinbergen Institute

Tinbergen Instituut is één van de top graduate schools en onderzoeksinstituten voor economie en finance binnen Europa. Het instituut combineert op unieke wijze het beste van drie toonaangevende universiteiten: Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR), Universiteit van Amsterdam (UvA) en de Vrije Universiteit (VU).

Sluiten Tinbergen Institute
Big Data research> VU is verder kijken
Big Data research

ACBA aims at developing, disseminating and exploiting business analytics knowledge by bringing together businesses and scientific research.

Sluiten Big Data researchWebsite ACBA
Amsterdam Business Research Institute> VU is verder kijken
Amsterdam Business Research Institute

Sinds 2009 functioneert het ‘Amsterdam Business Research Institute VU’ als schakel tussen academisch onderzoek en zakelijke praktijk. ABRI-VU biedt academisch onderdak aan haar onderzoeks-fellows. Het instituut bevordert nationale en internationale samenwerking, organiseert wetenschappelijke evenementen en verzorgt een PhD-programma.

Sluiten ABRI
Aureus

spamfuik@vu.nl