Excellent onderzoek> VU is verder kijken
Excellent onderzoek

De onderzoeksprogramma’s van de Faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde zijn van internationaal vooraanstaand niveau. De excellentie is af te meten aan het grote aantal publicaties en citaties. Onderzoekers van de faculteit ontvangen met grote regelmaat Scientific Awards.

Sluiten Excellent onderzoek
Opleidingen voor professionals> VU is verder kijken
Opleidingen voor professionals

Als professional bent u nooit uitgeleerd. Ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op. Daarom biedt de faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde een scala aan opleidingen die u naast uw werk kunt volgen. In de speciaal ontwikkelde onderwijsprogramma’s in deeltijd kunt u uw academische kennis uitbreiden of verdiepen.

Sluiten Postgraduate School
Tinbergen Institute> VU is verder kijken
Tinbergen Institute

Tinbergen Instituut is één van de top graduate schools en onderzoeksinstituten voor economie en finance binnen Europa. Het instituut combineert op unieke wijze het beste van drie toonaangevende universiteiten: Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR), Universiteit van Amsterdam (UvA) en de Vrije Universiteit (VU).

Sluiten Tinbergen Institute
Economie van transport> VU is verder kijken
Economie van transport

Een goed functionerend transportsysteem is een noodzakelijke voorwaarde voor economische groei en welvaart. Het is de delicate balans tussen maatschappelijke kosten en baten van transport - in combinatie met de complexiteit van het vervoergedrag zelf – dat maakt dat het zo’n relevant en tegelijkertijd uitdagend onderzoeksgebied is.

Sluiten Onderzoek uitgelicht
Schakel met zakelijke praktijk> VU is verder kijken
Schakel met zakelijke praktijk

Sinds 2009 functioneert het ‘Amsterdam Business Research Institute VU’ als schakel tussen academisch onderzoek en zakelijke praktijk. ABRI-VU biedt academisch onderdak aan haar onderzoeks-fellows. Het instituut bevordert nationale en internationale samenwerking, organiseert wetenschappelijke evenementen en verzorgt een PhD-programma.

Sluiten ABRI
Aureus

spamfuik@vu.nl