Uitdagend onderwijs> VU is verder kijken
Uitdagend onderwijs

FEWEB verzorgt uitdagend en prikkelend onderwijs. Bachelorstudenten worden opgeleid voor doorstroom naar een masteropleiding of participatie op de arbeidsmarkt, masterstudenten voor een interessante baan in het bedrijfsleven of voor een academische carrière. Professionals verdiepen hun academische kennis in een van de vele Postgraduate opleidingen.

Sluiten Uitdagend onderwijs >
Innovation Center> VU is verder kijken
Innovation Center

FEWEB Innovation Center bevordert en faciliteert onderwijsinnovatie van een internationaal vooraanstaand niveau. Het Center biedt ondersteuning aan docenten en medewerkers in de vorm van voorlichting en ICT hulpverlening. Daarnaast vervult het een belangrijke rol in interfacultaire- en interuniversitaire samenwerking.

Sluiten FEWEB Innovation Center >
Excellent onderzoek> VU is verder kijken
Excellent onderzoek

De onderzoeksprogramma’s van de Faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde zijn van internationaal vooraanstaand niveau. De excellentie is af te meten aan het grote aantal publicaties en citaties. Onderzoekers van de faculteit ontvangen met grote regelmaat Scientific Awards.

Sluiten Excellent onderzoek >
Tinbergen Institute> VU is verder kijken
Tinbergen Institute

Tinbergen Instituut is één van de top graduate schools en onderzoeksinstituten voor economie en finance binnen Europa. Het instituut combineert op unieke wijze het beste van drie toonaangevende universiteiten: Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR), Universiteit van Amsterdam (UvA) en de Vrije Universiteit (VU).

Sluiten Tinbergen Institute >
Big Data research> VU is verder kijken
Big Data research

ACBA aims at developing, disseminating and exploiting business analytics knowledge by bringing together businesses and scientific research.

Sluiten Big Data research > Website ACBA >
Amsterdam Business Research Institute> VU is verder kijken
Amsterdam Business Research Institute

Sinds 2009 functioneert het ‘Amsterdam Business Research Institute VU’ als schakel tussen academisch onderzoek en zakelijke praktijk. ABRI-VU biedt academisch onderdak aan haar onderzoeks-fellows. Het instituut bevordert nationale en internationale samenwerking, organiseert wetenschappelijke evenementen en verzorgt een PhD-programma.

Sluiten ABRI >

  Agenda

  31 maart | 15.45 | Oratie

  Waardevol organiseren en veranderen

  Meer evenementen
  In de media

  spamfuik@vu.nl