Home > Onderwijs > Postgraduate opleidingen > Controllersopleiding

Controllersopleiding

 

Hans Janssen, CFO Mediq
‘Een uitstekende basis voor toekomstige CFO’s’

Met 1450 afgestudeerde registercontrollers in Nederland, is de Vrije Universiteit ‘hofleverancier’ van de financiële top van het Nederlandse bedrijfsleven.

De controllersopleiding van de VU is de oudste controllersopleiding in Nederland en nog steeds toonaangevend voor de ontwikkeling van het beroepsveld. De opleiding leidt talent op voor senior posities in finance en control. Ben jij een financiële professional met een goede baan dan biedt de controllersopleiding van de VU de manier om een titel te behalen en je deskundigheid te vergroten.

Typerend voor het onderwijs van de aan de Amsterdamse Zuidas gelegen opleiding is interactie. Interactie tussen theorie en praktijk, tussen cursist en docent en tussen cursisten onderling. Interactie is zowel op de uitwisseling van kennis als op de uitwisseling van ervaring gericht. Interactie staat borg voor de praktische toepasbaarheid van de leerstof.

In kleine groepen word je in ongeveer 2 jaar opgeleid tot Registercontroller (RC). Na afloop mag je de titel RC en de graad Executive Master of Finance and Control (EMFC) voeren. 

Het eerstvolgende startmoment van de opleiding is 25 augustus 2017. Cursisten die niet willen wachten tot eind augustus 2017 kunnen eventuele deficiënties wegwerken. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om per januari in te stromen om tussen januari en juni de hoofdvakken AIS en IM te volgen. Schrijf je nu in om verzekerd te zijn van een plaats. Heb je vragen over de opleiding? Download de brochure of neem contact op via telefoon 020 - 598 6035 of stuur een email naar controllers.feweb@vu.nl.

   

Instroomtraject voor HBO-ers
Voor HBO studenten met interesse in de RC opleiding bestaat de mogelijkheid om in te stromen via ons combitraject. Zo kunnen bachelorstudenten met de juiste vooropleiding in 3,5 tot 4 jaar de master Accounting & Control en de Executive Master in Finance & Control in deeltijd halen.
Meer informatie.


Permanente Educatie

Vanaf 1 januari 2007 biedt de controllersopleiding samen met de CMA-opleiding cursussen en workshops ten behoeve van Permanente Educatie (PE) aan. Iedere cursus en iedere workshop levert PE punten op. Topdocenten van de opleiding en enkele gerenommeerde buitenlandse hoogleraren gaan in op actuele thema's en bieden je de kans om op een efficiënte en effectieve manier je kennis ‘up to date' te houden en te voldoen aan de eisen die de VRC (Vereniging van Register Controllers) stelt aan permanente educatie. Meer informatie is te vinden op: www.vuexecutiveeducation.nl 

PE Leergang Business Analytics voor Financials

Performance management kan niet meer zonder data analytics. De RC-opleiding ("controllersopleiding") van de Vrije Universiteit Amsterdam biedt daarom de leergang Business Analytics aan voor financials die zichzelf willen bekwamen op dit vlak om goed voorbereid te zijn op een snel toenemende rol van data voor de beslissings-ondersteunende rol van de financiële functie.

De leergang bestaat uit 6 avondsessies (18:00 - 21:00 uur) op woensdag 3, 10, 17, 24 en 31 mei, en 14 juni 2017.

Met het bijwonen van de colleges kunnen 18 PE-punten worden behaald.

De kosten van deelname bedragen € 2.450. Bij inschrijving vóór 1 april 2017 geldt een vroegboekkorting van € 500 en betaalt u € 1.950.

Meer informatie over inhoud, programma en docenten van de leergang vindt u in de brochure. Het aanmeldingsformulier kunt u downloaden van de website.

Meer weten?

Neem dan contact op met Patty Faase of Ewald Liebegut, telefoon 020 598 6035 of e-mail controllers.feweb@vu.nl

 

Linkedin

© Copyright Vrije Universiteit Amsterdam

spamfuik@vu.nl